Cadeaubonnen

Een origineel cadeau voor jong en oud

Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan een cadeaubon keramiek schilderen. De bon is beschikbaar in verschillende waarden zodat je complete ervaring geeft zonder dat de ontvanger bij hoeft te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een bord, spaarpot, vaas, schalen of leuke kinderartikelen. Hieronder vind je alle mogelijkheden terug. Onze cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 1 jaar en kan verzonden naar jezelf of op een adres naar keuze.

Cadeaubon in het kort

  • Voor elke waardebon kan een volledige workshop worden gedaan
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Geldig tot 1 jaar na afgifte
  • Versturen naar jezelf of ander adres.

Mogelijkheden

€ 17,50

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

€ 20,-

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

€ 25,-

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set, een theepot en kop in één. Ook de hartjesschaal is een leuke om te beschilderen. Of kies voor een hoge bloemenvaas. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

€ 30,-

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

€ 35,-

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

€ 40,-

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen