Create & Celebrate! Dat hebben we gedaan en nu is het de tijd om te Vie-ren!

Dit is namelijk de allereerste blog op onze nieuwe website! Wat zijn wij hier ontzettend blij mee! Onze huisstijl is in een nieuw jasje gestoken maar wel een die vertrouwd aanvoelt. Met deze website  kunnen we jullie nog beter laten zien welke super leuke producten wij in ons assortiment hebben, wat voor workshops je kunt volgen of geven we jou wellicht inspiratie voor een uniek geschenk dat jij door ons kunt laten maken.

Nieuw op de website is dat je je gelijk kunt inschrijven voor een van de workshops die in de agenda komen te staan. Ook aanvragen voor workshops of opdrachten voor geschenken kan je vanaf nu direct via de site aan ons doorsturen.

Wat ook nieuw is, is dat naast ons assortiment er nu ook een pagina is waarop wij met regelmaat de resultaten van de workshops zullen laten zien. Zo kan jouw beschilderde keramiek ook in deze “Galerij der Geglazuurde Kunsten” komen te staan. Op die manier kan iedereen jouw talenten online bewonderen.

Wij zouden het heel leuk vinden als je op je gemakje deze website verder bekijkt en dan in een reactie ons wilt laten weten wat je van de nieuwe stijl vindt.

Is dit je eerste bezoek bij C’est la Vie Ceramics dan zouden wij het erg waarderen als je ons op social media zou willen liken en volgen. De links hiernaar staan onderaan de website vermeld.

Wij gaan nu snel door met het plannen van allerlei verschillende workshops en laten in een volgende blog weten welke leuke ideeën we nog meer in petto hebben voor jullie!

Tot dan!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment