Het begint met een pallet vol…

Om de zoveel maanden is het tijd om onze voorraad keramiek aan te vullen en te bedenken welke nieuwe producten we willen gaan bestellen. En dat is me toch best wel een uitdaging! Want er is zo ontzettend veel leuks te koop. Regelmatig bladeren we dan door de catalogussen heen en kruisen we aan wat geschikt zou kunnen zijn voor onze workshops. Het liefste zouden we alle honderden items willen bestellen maar dat is i.v.m. de beschikbare ruimte die wij hebben helaas (nog) niet mogelijk.

Nadat wij onze bestelling doorgegeven hebben is het wachten op de levering. En dat voelt net als aftellen naar je verjaardag kan ik wel zeggen. Want als de vrachtwagen dan voor de deur staat en de pallet vol dozen uitgeladen is, begint het uitpak festijn!

Wat zit er in elke doos? Is alles heel over gekomen? En vooral, is het in het echt wel zo leuk als dat wij dachten?  Doos voor doos wordt voorzichtig open gemaakt en alle keramiek wordt gecontroleerd op mogelijke schade. De dozen met onze nieuwe producten zijn extra leuk om te openen! Want: “Hoe leuk is die kan!” “En kijk…hoe schattig zijn die vogels!” “En dat bloemenschaaltje!”  “Oh, dit zijn de eierdopjes! Nu kunnen we een compleet ontbijtservies gaan aanbieden!” De een na de andere doos gaat open en met elke geopende doos stijgt onze blijdschap. Vooral de kleine attenties vanuit de leverancier zoals een klein briefje in een doosje met de tekst: Met zorg voor u ingepakt door…. en zelfs een pakje koekjes als groet, maken de feestvreugde compleet.

Als het laatste doosje leeg gehaald is, is het feest nog niet klaar. Want naast keramiek hebben we ook wat nieuwe kleuren glazuur ingekocht. En daar moeten nog voorbeeld tegeltjes bij gemaakt worden zodat jij bij een workshop weet welke kleur je kiest. En hoe stempelen de nieuwe stempels? Komen de sneeuwvlokjes wel mooi over? En het pompoentje?

Natuurlijk moeten onze nieuwe producten ook op de foto gezet worden voor onze website en zodat we ze kunnen delen op social media. En er kunnen weer wat voorbeelden beschilderd gaan worden….en…..

En zo zie je maar, een pallet vol is nog maar het begin voor alle leuke facetten die bij C’est la Vie horen: Create & Celebrate!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment