Ceramics at Home Pakket

Stel je eigen pakket samen voor thuis

Omdat er tijdelijk weinig mogelijkheden zijn om gezellig bij elkaar te komen of om ergens een creatieve workshop te kunnen volgen hebben wij daar een leuke oplossing voor: het Ceramics at Home pakket.

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf thuis keramiek te beschilderen. Hier zit dan naast het gekozen keramiek voldoende glazuur in, verschillende maten kwasten en tamponneer sponsje, een pallet en een spoelbekertje. Uiteraard zit er ook een duidelijke handleiding bij zodat je thuis precies weet hoe je aan de slag kan gaan.

Hoe werkt het?

  • Kies uit de mogelijkheden op deze website welk(e) product(en) jij zou willen gaan beschilderen.
  • Vul daarna het contactformulier in en geef aan welke kleuren je graag wilt gebruiken. Wij bespreken de opties nog met je na.
  • Het pakket kan je op afspraak bij ons af komen halen of wij komen het even bezorgen.
  • Nadat het keramiek beschilderd is breng je het pakket weer bij ons en bakken wij het product af in onze oven.

Dit Ceramics at Home pakket staat garant voor een aantal heerlijk ontspannen uurtjes waarin je al jouw creativiteit kwijt kan. Je kunt er voor kiezen om iets moois voor jezelf te maken, maar het is ook een uitgelezen kans om voor jouw dierbaren een persoonlijk cadeau te maken.

De kosten van een pakket zijn afhankelijk van de gekozen producten.

  • Wij rekenen een borg van €10,- voor de materialen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je homepakket in het kort

  • Kies zelf elke producten je wilt
  • Kies jouw favoriete kleuren
  • Je krijgt voldoende glazuur, verschillende kwasten, tamponneer sponsje, een pallet en een spoelbekertje.
  • Wij rekenen een borg van €10,- voor de materialen.

Mogelijkheden

€ 17,50

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

€ 20,-

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

€ 25,-

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen in deze categorie die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of kies voor de Tea for One set. Een theepotje en theekop in 1!

€ 30,-

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

€ 35,-

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan.

€ 40,-

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen