Ceramics at Home Pakket

Stel je eigen pakket samen voor thuis

Als extra optie naast onze workshops hebben wij iets leuks: het Ceramics at Home pakket.

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf thuis keramiek te beschilderen. Hier zit dan naast het gekozen keramiek voldoende glazuur in, verschillende maten kwasten en tamponneer sponsje, een pallet en een spoelbekertje. Uiteraard zit er ook een duidelijke handleiding bij zodat je thuis precies weet hoe je aan de slag kan gaan.

Hoe werkt het?

  • Kies uit de mogelijkheden op deze website welk(e) product(en) jij zou willen gaan beschilderen.
  • Vul daarna het contactformulier in en geef aan welke kleuren je graag wilt gebruiken. Wij bespreken de opties nog met je na.
  • Het pakket kan je op afspraak bij ons af komen halen.
  • Nadat het keramiek beschilderd is breng je het pakket weer bij ons en bakken wij het product af in onze oven.

Dit Ceramics at Home pakket staat garant voor een aantal heerlijk ontspannen uurtjes waarin je al jouw creativiteit kwijt kan. Je kunt er voor kiezen om iets moois voor jezelf te maken, maar het is ook een uitgelezen kans om voor jouw dierbaren een persoonlijk cadeau te maken.

De kosten van een pakket zijn afhankelijk van de gekozen producten.

  • Wij rekenen een borg van €10,- voor de materialen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je homepakket in het kort

  • Kies zelf elke producten je wilt
  • Kies jouw favoriete kleuren
  • Je krijgt voldoende glazuur, verschillende kwasten, tamponneer sponsje, een pallet en een spoelbekertje.
  • Wij rekenen een borg van €10,- voor de materialen.

Mogelijkheden

Klein serviesgoed, doosjes en kinderbeeldjes

Wij hebben een ruime keuze aan klein serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, kop en schotel of eierdopjes. Of kies je liever iets decoratiefs zoals een waxinelicht houdertje of gezellige vogeltjes. Ook ons kinderassortiment beeldjes zijn te leuk!

Van bloemenvaas tot spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een bloemenvaasje, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben meerdere modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set of een mini theepotje. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

Mooie drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Theepot en Taartschaal

Schenk een heerlijk kopje thee in uit je eigen beschilderde theepot. Wij hebben diverse modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

Serveerblad, etagere of ontbijtsetje

Een mooie blikvanger op tafel is een zelf beschilderde etagere.  Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes met een mooie standaard erbij. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen