Vrij keramiek schilderen (Leidschendam)

Met regelmaat hebben wij vrije inloop momenten voor keramiek schilderen

In onze agenda zullen met regelmaat inloop dagen gezet worden. Tijdens deze dagen mag je tussen 10:00 uur en 17:00 keramiek komen beschilderen. Je kunt dan kiezen uit een groot assortiment aan keramiek. Dat kan bijvoorbeeld een bord zijn, een leuke beker, een doosje in de vorm van een hartje of en vlinder of een taartpuntje. Of kies je liever voor een theekopje of een theezakjes houder? Echt, de keuze is reuze! Voor deze workshop rekenen we een vaste prijs van €17,50 per gekozen product. Tijdens de workshop schenken wij uiteraard koffie of thee. De kosten zijn inclusief het gebruik van alle materialen.

Wel is het belangrijk om je van tevoren op te geven en ons aan te geven rond welk tijdstip je verwacht te komen. De gemiddelde schilders duur is 2 uur.

Zie agenda voor onze inloopmomenten

inloop van 10.00 tot 17.00 uur

  • Bepaal zelf wat je wilt schilderen
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Prijs vanaf € 17,50 per item

Mogelijkheden

€ 17,50

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

€ 20,-

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

€ 25,-

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set, een theepot en kop in één. Ook de hartjesschaal is een leuke om te beschilderen. Of kies voor een hoge bloemenvaas. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

€ 30,-

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

€ 35,-

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

€ 40,-

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen