Welkom in ons Huiskamer Atelier in Leidschendam

Het beschilderen van keramiek is altijd en voor iedereen leuk om te doen! Of je hier nou ervaring mee hebt of niet. En je hoeft er ook niet creatief voor te zijn om toch echt iets moois te kunnen maken.

De basis is altijd wit en ruw keramiek wat jij met ons uitgebreide assortiment aan glazuren van kleur mag voorzien. We bieden hiervoor verschillende technieken aan zodat je helemaal je eigen stijl aan het product kan geven. Na het kiezen van wat je wilt gaan beschilderen ga je bedenken in welke kleuren en wat er precies op moet komen te staan. We hebben altijd wat voorbeeld plaatjes liggen om hier inspiratie voor te krijgen.

Het schilderen van het keramiek is dan het leukste onderdeel! Laag na laag komt er meer kleur en toch weet je dan nog niet hoe het eindresultaat zal zijn. Want pas na het afbakken in onze keramiek over zal de uiteindelijke kleur goed zichtbaar zijn. Dit is dan altijd nog een extra verrassing na de workshop.

Wil jij dit ook een keer komen proberen? In onze agenda zullen alle dagen data we open zijn gezet worden. Tijdens deze dagen mag je tussen 11:00 uur en 17:00 keramiek komen beschilderen. Je kunt dan kiezen uit een groot assortiment aan keramiek. Dat kan bijvoorbeeld een bord zijn, of een heel ontbijtsetje. Of kies je liever voor een theepot of een waxinelichthouder? Echt, de keuze is reuze! De kosten zijn altijd afhankelijk van het gekozen product. Tijdens de workshops krijg je uiteraard een kop koffie of thee met iets lekkers van ons.

Wel is het belangrijk om je van tevoren op te geven en ons aan te geven rond welk tijdstip je verwacht te komen. De gemiddelde schilders duur is 2,5 uur.

Wil je liever op een ander moment keramiek komen beschilderen? Neem dan gerust contact op om een datum hiervoor te reserveren!

Zie agenda voor de dagen dat we geopend zijn

 

  • Bepaal zelf wat je wilt schilderen
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Prijs vanaf € 20,- per item

Mogelijkheden

Klein serviesgoed, doosjes en kinderbeeldjes

Wij hebben een ruime keuze aan klein serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, kop en schotel of eierdopjes. Of kies je liever iets decoratiefs zoals een waxinelicht houdertje of gezellige vogeltjes. Ook ons kinderassortiment beeldjes zijn te leuk!

Van bloemenvaas tot spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een bloemenvaasje, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben meerdere modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set of een mini theepotje. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

Mooie drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Theepot en Taartschaal

Schenk een heerlijk kopje thee in uit je eigen beschilderde theepot. Wij hebben diverse modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

Serveerblad, etagere of ontbijtsetje

Een mooie blikvanger op tafel is een zelf beschilderde etagere.  Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes met een mooie standaard erbij. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen