Christmas Collectie C’est la Vie Ceramics

Kom ook jouw eigen kerstdecoratie beschilderen!

De decembermaand is de uitgesproken periode om je huis extra feestelijk te versieren. Een maand vol huiselijke warmte en gezelligheid. Natuurlijk kan daar je eigen handbeschilderde keramiek dan niet bij ontbreken! Wij hebben daarom een unieke een sfeervolle kerstcollectie voor je samengesteld.

Denk hierbij aan verschillende soorten en maten kerstballen. Vooral erg mooi om deze als decoratie op een schaal te leggen. Ook kaarsjes geven extra warmte en sfeer in deze periode. Wij hebben een erg leuk assortiment aan waxinelicht houders! Of kies voor een schattige peperkoekhuisje waar je tevens lekkere kerstkoekjes in kunt stoppen. Doosjes in de vorm van een kerstbal of een candy cane zijn er ook. En wat denk je van een pronkstuk van Rudolf het rendiertje in een stolp op tafel?

Naast het kerst keramiek hebben wij ook winterse “gebreide” bekers en schaaltjes, waaruit je heerlijke warme chocolademelk of thee kunt drinken.

En wat dacht je ervan om met Oud en Nieuw oliebollen uit een door jou beschilderde schaal te serveren? Eventueel met leuke kleine bijpassende gebaksbordjes. Feestelijker kan je het jaar niet afsluiten!

Het is natuurlijk ook de uitgelezen maand om anderen een speciaal cadeau te geven. Je kan al onze producten daarom ook voor een ander beschilderen zodat jij met kerst echt een heel persoonlijk cadeau kan geven aan familie of vrienden.

Wil je graag een van onze producten bestellen maar je hebt niet de tijd of mogelijkheid om dit zelf te beschilderen? Laat het ons gerust weten want wij kunnen dat dan in opdracht voor jou doen!

Zie agenda voor onze inloopmomenten

inloop van 10.00 tot 17.00 uur

  • Bepaal zelf wat je wilt schilderen
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Prijs vanaf € 20,- per item

Mogelijkheden

Gebreide beker- longdrink beker of schaaltje

Alle kerstballen.

Kerstbal doosje

Sneeuwpop mok

Faith / Hope waxinelichtje houder

Candy cane doosje

Klassieke kerst auto

Peperkoek huis doosje

Rudolf incl stolp

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen