Lente / Paas Collectie C’est la Vie Ceramics

Haal de lente in huis!

Het is bijna lente en dat betekend dat alles weer gaat groeien en bloeien en er steeds weer meer kleur tevoorschijn komt. Het wit van de sneeuw in de winter verdwijnt langzaam en de lichte pastelkleurtjes van bloesembomen, krokusjes en de nieuwe bladeren zijn voor ons dan ook een echte inspiratie bron. En binnenkort vieren we het Paasfeest en daarom hebben wij vanaf nu een lente/ paas collectie!

Eet je paasontbijt van een vrolijk zelf beschilderd paasei bord, stop gevonden paaseitjes in het schattige paashaas doosje of beschilder met het hele gezin keramiek paaseieren waar je jaren lang plezier van hebt. Ook onmisbaar op de paas ontbijt of brunch tafel is een peper & zout stelletje, wellicht in combinatie met een mooie schaal voor broodjes en natuurlijk drink je thee uit je eigen beschilderde theekopjes.

Kortom, alle reden om de komende weken je te laten inspireren door de lente en dit in huis te halen met ons keramiek!

Ja, ik wil zo'n leuk lente/paaspakket in huis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zie agenda voor onze inloopmomenten

inloop van 10.00 tot 17.00 uur

  • Bepaal zelf wat je wilt schilderen
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Prijs vanaf € 17,50 per item

Mogelijkheden

Paasei (2 stuks)

Paasbord

Konijndoosje

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen in deze categorie die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of kies voor de Tea for One set. Een theepotje en theekop in 1!

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan.

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen