Moederdag Collectie

Voor de liefste en creatiefste moeders!

Speciaal voor de liefste en creatiefste moeders hebben wij een paar liefdevolle Ceramics at Home pakketten gemaakt. Zo kan jij jouw moeder verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau. Want zelfgemaakte cadeaus zijn nog steeds de meest waardevolle in ogen van moeders.

Je kunt ervoor kiezen om zelf iets voor haar te beschilderen of juist samen met haar op Moederdag. Deze pakketten zijn geschikt voor alle leeftijden! Dit jaar doen we er ook nog een extra kleinigheidje bij zodat je moeder helemaal in de watten gelegd kan worden en je haar al het werk uit handen kan nemen.

Ja, ik wil zo'n leuk Moederdag pakket geven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zie agenda voor onze inloopmomenten

inloop van 10.00 tot 17.00 uur

  • Bepaal zelf wat je wilt schilderen
  • Inclusief materialen
  • Inclusief koffie of thee
  • Prijs vanaf € 17,50 per item

Mogelijkheden

Diverse vazen

Liefdevolle schaaltjes (3 stuks)

Grote vaas

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen in deze categorie die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of kies voor de Tea for One set. Een theepotje en theekop in 1!

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan.

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Agenda

workshops en vrije inloop keramiek schilderen