Mogelijkheden

Klein serviesgoed, doosjes en kinderbeeldjes

Wij hebben een ruime keuze aan klein serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, kop en schotel of eierdopjes. Of kies je liever iets decoratiefs zoals een waxinelicht houdertje of gezellige vogeltjes. Ook ons kinderassortiment beeldjes zijn te leuk!

Van bloemenvaas tot spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een bloemenvaasje, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben meerdere modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set of een mini theepotje. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

Mooie drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Theepot en Taartschaal

Schenk een heerlijk kopje thee in uit je eigen beschilderde theepot. Wij hebben diverse modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

Serveerblad, etagere of ontbijtsetje

Een mooie blikvanger op tafel is een zelf beschilderde etagere.  Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes met een mooie standaard erbij. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes.

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact met een passend voorstel

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 6 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.