Op een woensdagavond is het zover, we gaan op de foto! Tenminste, niet wijzelf maar onze producten. Met tassen vol nieuw keramiek stappen we bij Kees de studio binnen. Kees is onze vriend en fotograaf die al een aantal jaren alle mooie product foto’s voor onze website maakt. Onze groene achtergrond staat al klaar en ook de batterijen van de flitslampen zijn getest.

Eerst worden er een paar proefshots gemaakt om de instellingen van de camera en de stand van de  flitslampen op het witte keramiek goed af te stellen. Als alles goed is kunnen we beginnen. Kees heeft al snel de smaak te pakken en fotografeert er lustig op los.

Het is even flink doorwerken zo. Langzamerhand komt de hele vloer in de studio vol keramiek te staan. Flits na flits licht de ruimte steeds op. Na iedere klik op de knop van de camera wisselen we razendsnel het keramiek om.

“Dit schaaltje komt misschien mooier uit als die vanaf de andere kant belicht wordt”. “Zullen we een foto met en zonder deksel er op doen?” “Wacht, het staat leuker als we dit iets draaien”  Ieder product moet natuurlijk zo mooi mogelijk tot zijn recht komen en daarom bekijken we elke foto om het beste resultaat te krijgen.

De vrouw van Kees komt soms even om het hoekje kijken en reageert enthousiast op de nieuwe producten. Kees kijkt ondertussen naar al het keramiek dat door de studio heen staat. “Je had toch maar 25 producten bij je? Voor mijn gevoel heb ik er ondertussen al 100 voor de camera gehad.”

Na nog een paar groepsfoto’s zijn we klaar. Het keramiek wordt weer zorgvuldig verpakt en we drinken nog een kop thee voordat we weer naar huis gaan. Kees stuurt ons al heel snel de foto’s toe. Wat zijn ze weer mooi!

Wij zijn nu heel benieuwd wat jullie van de foto’s vinden. Bekijk ze op onze workshop pagina bij de mogelijkheden en laat het dan in reactie aan ons weten.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment