C’est la Vie Ceramics

Create & Celebrate

Mijn naam is Marjolein Muresan en ik verzorg met heel veel plezier en passie workshops keramiek beschilderen.

Voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon iets leuks doen met vriendinnen ben je bij C’est la Vie Ceramics aan het goede adres! Ik heb de naam van mijn bedrijf weloverwogen gekozen. Het leven is er om te vieren en daar horen dit soort genietmomentjes bij.

Geef je creativiteit de Vrijheid
Geef keramiek je eigen Identiteit
&
Geniet van het Eindresultaat

Het keramiek beschilderen levert naast gezelligheid ook ontspanning op. Wij hebben allemaal drukke levens met werk, kinderen en dan ook nog een sociaal netwerk. Dan is het juist heerlijk om op een ontspannen manier creatief bezig te zijn. Tijdens het beschilderen van het keramiek word je op jezelf terug geworpen. Daardoor wordt er soms in stilte gewerkt met eventueel een muziekje op de achtergrond.

Bij keramiek beschilderen denk je al gauw aan servies maar het gaat veel verder. Zo is het mogelijk een beeldje, spaarpot, etagère of een waterkan te beschilderen waardoor deze workshop leuk is voor jong en oud. De keramiek producten bij C’est la Vie Ceramics zijn met de hand vervaardigd en met zorg behandeld. Door er zelf een mooie beschildering op aan te brengen maakt men een product dat uniek is in zijn soort. Ook voor diegenen die denken dat ze absoluut niet kunnen schilderen of tekenen zijn er verschillende ideeën en technieken waardoor iedereen een prachtig item kan maken. Daarnaast is het bij C’est la Vie Ceramics mogelijk om in alle kleuren van de regenboog aan glazuren te schilderen waardoor iedere cursist met een uniek product thuiskomt. Alle glazuren die gebruikt worden zijn non-toxic en veilig in gebruik voor kinderen en na het afbakken van borden / bekers geschikt om van te eten of drinken.

Na het beschilderen wordt het keramiek afgebakken in een keramiekoven op meer dan 1000 graden. Dat hele proces duurt zo’n 24 uur. Daarna kan het product worden opgehaald of breng ik het bij de deelnemer thuis. Tijdens de workshop merk ik dat de deelnemers zich steeds meer ontspannen voelen en als ze dan zien wat ze gemaakt hebben dan zijn ze daar vaak helemaal verbaasd over. Maar het mooiste moment is als ze het afgebakken product zien met de mooie diepe kleur en glans.

Ik verzorg de workshops bij mij thuis in Leidschendam als het om een kleine groep gaat. Maar de workshops kunnen ook plaats vinden op een locatie in regio Haaglanden. Het is ook mogelijk om de workshop bij een van de deelnemers thuis te doen. Ik kom dan met alle benodigde materialen bij diegene thuis of op een andere afgesproken locatie om daar de workshop te geven. De workshops op locatie kunnen in overleg ook gecombineerd worden met een high tea, lunch of diner.

Bij C’est la Vie Ceramics is het mogelijk om overdag, ’s avonds of in het weekend workshops te volgen. Neem voor meer informatie of reserveringen contact met mij op over de mogelijkheden.

We hopen u snel een keer te mogen begroeten!

Wat bieden wij

 • Vrij keramiek schilderen
 • Leuke workshops
  • Eventueel met hapje en drankje
 • Schilderen in opdracht

Impressie

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 6 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.