De kosten voor een workshop in ons Huiskamer Atelier zijn vanaf €20,- per persoon en afhankelijk van het gekozen product.

Wij hebben een ruim assortiment aan keramiek maar omdat het aanbod hiervan soms erg kan wisselen zijn helaas niet alle producten op onze website te zien. Daarom werkt het voor ons het beste als wij van tevoren een maximaal te besteden budget per persoon weten, dan zetten wij een leuk assortiment klaar dat daarbinnen valt.

 

Voor €20,-

…kan je dan bijvoorbeeld kiezen uit het kleine serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, een mooie beker, kop en schotel, eierdopjes, peper en zout stelletje. Maar ook kan je een waxinelichthouder beschilderen, een klein bloemschaaltje of schattige vogeltjes of leuke opbergdoosjes. Ook de decoratieve kinderbeeldjes zijn voor dit bedrag op voorraad.

 

Bij €25,-

…kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten spaarpotten, een grote bloemschaal, een klein bloemenvaasje, een voorraadpotje, een groot plat bord of juist een diep soepbord of een kleine schaal.

 

Bij €30,-

…kan je kiezen uit een mini theepotje, of een tea for one zetje, grotere pasta of saladeschalen ( 30/35 cm doorsnee), een kleine taartschaal of een grote voorraadpot.

 

Bij €35,-

…staat er verschillende modellen waterkannen klaar, een mega grote voorraadpot of een mooie grote vaas.

 

Bij €40,-

…staan er verschillende modellen theepotten of een mooie grote taartschaal klaar.

 

Bij €45,-

…hebben we een prachtige bloemblad set met serveerschaaltjes, maar kan je bijvoorbeeld ook een eenpersoons ontbijtsetje maken van een bord, beker en eierdopje samen.

 

Het is zeker ook mogelijk om een prijs op maat te bepreken als jullie bijvoorbeeld een leuke tapas of pasta set willen beschilderen. Of een theepot met meerdere kopjes of….nou ja…bedenk het maar. Neem gerust contact met ons op voor vragen hierover.

 

Alle workshops in ons Huiskamer Atelier duren 2,5 – 3 uur en zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers.