De kosten voor een workshop in onze keramiek studio zijn vanaf €20,- per persoon en afhankelijk van het gekozen product.

Wij hebben een ruim assortiment aan keramiek maar omdat het aanbod hiervan soms erg kan wisselen zijn helaas niet alle producten op onze website te zien. Daarom werkt het voor ons het beste als wij van tevoren een maximaal te besteden budget per persoon weten, dan kunnen wij ter plekke laten zien welke items dan te kiezen zijn.

 

Voor €20,-

…kan je dan bijvoorbeeld kiezen uit het kleine serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, een mooie beker, kop en schotel, eierdopjes, peper en zout stelletje. Maar ook kan je een waxinelichthouder beschilderen, een klein bloemschaaltje of schattige vogeltjes of leuke opbergdoosjes. Ook de decoratieve kinderbeeldjes zijn voor dit bedrag op voorraad.

 

Bij €25,-

…kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten spaarpotten, een grote bloemschaal, een klein bloemenvaasje, een voorraadpotje, een groot plat bord of juist een pastabord of een kleine schaal.

 

Bij €30,-

…kan je kiezen uit een mini theepotje, grotere schalen ( 30/35 cm doorsnee), een kleine taartschaal of een grote voorraadpot.

Ook kan je voor dit bedrag een leuke combi maken van 2 bekers of een beker en een ontbijtbordje.

 

Bij €35,-

…staat er verschillende modellen waterkannen klaar, een grote voorraadpot ,een mooie grote vaas

 

Bij €40,-

…staan er verschillende modellen theepotten of een mooie grote taartschaal klaar, of kies jij liever voor 2 mooie pastaborden om te beschilderen? Ook kan je kiezen voor het gezellige tea for one setje of een mega grote voorraadpot.

 

Bij €45,-

…hebben we een prachtige bloemblad set met serveerschaaltjes, maar kan je bijvoorbeeld ook een eenpersoons ontbijtsetje maken van een bord, beker en eierdopje samen.

Bij €50,-

…staan er hele grote potten of schalen klaar!

 

Het is zeker ook mogelijk om een prijs op maat te bepreken als jullie bijvoorbeeld een leuke tapas of pasta set willen beschilderen. Of een theepot met meerdere kopjes of….nou ja…bedenk het maar. Neem gerust contact met ons op voor vragen hierover.

 

Alle workshops in onze studio zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers.