Nu ik hier aan het tikken ben besef ik dat er alweer een half jaar voorbij is sinds ons laatste bericht! Wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel voorbij. En heel eerlijk gezegd komt dat ook vanwege de vele leuke workshops die wij deze maanden al hebben mogen verzorgen. Hetzij in ons huiskamer atelier of op locatie, kinderfeestjes, verjaardags- en huwelijksfeestjes, bedrijfsuitjes of vriendinnenuitjes, romantische dates, moeder-dochter of moeder-zoon uitjes, of als creatieve vakantie bezigheid…er is zoveel te bedenken waarom wij dit jaar al meer dan 100 workshops hebben mogen verzorgen! Wij zijn enorm dankbaar voor alle enthousiaste reacties over het keramiek beschilderen en vinden het heel gaaf om te merken dat jullie ook gezellig terugkomen! Altijd welkom!

Maar…ook voor ons is het nu even tijd om even te sluiten en van een paar weken vakantie te gaan genieten.

Onze laatste workshops staan komende week op de planning en daarna sluiten wij van 23 juli tot 23 augustus even onze deuren.

Gelukkig staan er al wel nieuwe data voor het keramiek beschilderen in onze agenda dus je kan je direct aanmelden. Mocht je meer informatie willen over andere mogelijke data dan horen wij dat graag via een apart berichtje.

Voor nu allemaal een prachtige zomer toegewenst waarin je hopelijk veel inspiratie kan opdoen voor een volgende workshop!

Liefs, Marjolein en Aron

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment