Bedrijfsuitjes

Ben jij benieuwd hoe creatief jouw collega’s zijn of wil je ze juist een keer een nieuwe uitdaging geven? Wij bieden hiervoor de leukste workshops aan, een schat aan keramieken producten en de hele regenboog aan kleuren glazuur zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit om te beschilderen.

Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om met de hele afdeling je eigen koffiekopjes en gebakbordjes te beschilderen. Dit is naast erg leuk om te doen ook nog eens een goede investering in een mileu vriendelijk werkomgeving tegen alle wegwerp bordjes en bekers. Maar jullie kunnen met elkaar ook een compleet servies beschilderen. Of Laat je de keuze vrij en kiest iedereen een eigen product? Dan kan dat ook allemaal binnen het door jullie aangegeven budget.

Dankzij ons ruime assortiment aan keramiek is er altijd een mogelijkheid om een workshop op maat te bieden.

Wij hebben in onze studio in Den Haag voor maximaal 50 personen plek. Wil je liever op een eigen locatie de workshop organiseren? Geen probleem, dan kan dat bij een minimaal aantal van 15 deelnemers. Wij komen dan met alle materialen en het vooraf gekozen keramiek naar jullie toe. Dit kan alleen op doordeweekse dagen.

Onze workshops zijn voor iedereen geschikt om te volgen, met en zonder schilderervaring, jong en oud, dame of heer. Het is juist leuk om met elkaar op een informele manier creatief bezig te zijn en op die manier elkaar op een andere manier te leren kennen. Echt teambuilding dus!

Uiteraard zijn bij de workshop op mijn eigen locatie in Den Haag koffie, thee en lekkere snoeperijen bij de prijs inbegrepen.

Betalingen kunnen op de dag zelf contant of via pin gedaan worden. Betaald u liever op rekening achteraf dan is dat ook geen enkel probleem, We rekenen daar dan wel €10,- extra aan administratiekosten voor.

Vanaf € 30, – ex btw per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal koffie, thee en wat lekkers.
  • Bepaal zelf het thema
  • Mogelijk op elke gewenste locatie bij groepen vanaf 15 personen

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.