Bedrijfsuitjes

Eindelijk mogen we weer met grote groepen leuke dingen ondernemen. De hoogste tijd dus om tijdens een creatieve workshop gezellig bij te kletsen met al je collega’s! Wij bieden hiervoor de leukste workshops aan, een schat aan keramieken producten en de hele regenboog aan kleuren glazuur zodat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit om te beschilderen.

Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om met de hele afdeling je eigen koffiekopjes en gebakbordjes te beschilderen. Dit is naast erg leuk om te doen ook nog eens een goede investering in een mileu vriendelijk werkomgeving tegen alle wegwerp bordjes en bekers. Maar jullie kunnen met elkaar ook een compleet servies beschilderen. Of Laat je de keuze vrij en kiest iedereen een eigen product? Dan kan dat ook allemaal binnen het door jullie aangegeven budget.

Dankzij ons ruime assortiment aan keramiek is er altijd een mogelijkheid om een workshop op maat te bieden.

De workshops worden tot maximaal 10 personen in huiselijke kring gehouden in Leidschendam. Zijn er meer collega’s die graag mee willen doen? Geen probleem, dan overleggen we dat en geven wij de workshop op een andere geschikte locatie! Wij zijn wat dat betreft heel erg flexibel!

Onze workshops zijn voor iedereen geschikt om te volgen, met en zonder schilderervaring, jong en oud, dame of heer. Het is juist leuk om met elkaar op een informele manier creatief bezig te zijn en op die manier elkaar op een andere manier te leren kennen. Echt teambuilding dus!

Uiteraard zijn bij de workshop op mijn eigen locatie in Leidschendam koffie, thee en lekkere snoeperijen bij de prijs inbegrepen.

Betalingen kunnen op de dag zelf contant of via pin gedaan worden. Betaald u liever op rekening achteraf dan is dat ook geen enkel probleem, We rekenen daar dan wel €10,- extra aan administratiekosten voor.

Vanaf € 30, – per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal koffie, thee en wat lekkers.
  • Bepaal zelf het thema en/of groep
  • Mogelijk op elke gewenste locatie

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

    • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.