Vrijgezellen feestje

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Dan is het natuurlijk geweldig om een vrijgezellenfeestje te plannen. En wat is er leuker dan met elkaar creatief aan de slag te gaan tijdens een workshop keramiek beschilderen. Je kunt kiezen om een van onze standaard workshops te volgen zodat iedere deelnemer een eigen product en aandenken heeft, maar nog veel leuker is het om met elkaar iets te maken voor het aanstaande bruidspaar. Denk hierbij aan een compleet ontbijt servies, of een uitgebreid thee servies. Iedereen beschildert dan een paar items voor en met de bruid zodat er uiteindelijk een uniek cadeau ontstaat met een geweldige herinnering aan deze speciale dag.

Je hebt al een vrijgezellen workshop vanaf € 17,50 per persoon. Uiteraard staat er bij deze workshop een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers klaar, maar kan er tevens tegen meerprijs een heerlijke (bruids)taart geserveerd worden.

Mochten jullie deze workshop willen combineren met een high tea of een lunch dan zal de workshop in regio Den Haag gegeven kunnen worden.

Vanaf € 17,50 per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal koffie en thee

Optioneel

  • Hightea
  • Lunch
  • Bruidstaart
  • Regio Den Haag

Mogelijkheden

€ 17,50

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

€ 20,-

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

€ 25,-

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen in deze categorie die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of kies voor de Tea for One set. Een theepotje en theekop in 1!

€ 30,-

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

€ 35,-

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan.

€ 40,-

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

    • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 6 in.
    • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.