Vrijgezellen feestje

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Dan is het natuurlijk geweldig om een vrijgezellenfeestje te plannen. En wat is er dan leuker om met elkaar creatief aan de slag te gaan tijdens een workshop keramiek beschilderen. Ondertussen gezellig kletsend over dé jurk, de aanstaande bruid(egom) en het grote feest wat bijna zal zijn, maken jullie een uniek cadeau voor jezelf of voor het aanstaande echtpaar.

Je kunt er voor kiezen om een van onze standaard workshops te volgen zodat iedere deelnemer een eigen product en dus een aandenken heeft, maar nog veel leuker is het om met elkaar iets te maken voor het aanstaande bruidspaar. Denk hierbij aan een compleet ontbijt servies, of een uitgebreid thee servies. Iedereen beschildert dan een paar items voor en met de bruid zodat er uiteindelijk een uniek en persoonlijk cadeau ontstaat met een geweldige herinnering aan deze speciale dag.

De kosten voor dit vrij gezellige feestje zijn vanaf €25,- per persoon, afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen.

De workshop wordt tot 10 personen in ons huiskamer atelier in Leidschendam gegeven, Uiteraard staat er bij dit feest onbeperkt koffie, thee en wat lekkers voor jullie klaar. Tegen een kleine meerprijs kunnen we ook een overheerlijke (bruids)taart verzorgen.

Ook kunnen wij extra nog een lekkere high tea of lunch verzorgen voor jullie. Bij groepen van meer dan 10 personen geven wij de workshop een andere locatie in regio Den Haag maar dit overleggen we natuurlijk even vooraf waar dat zal zijn.

Vanaf € 25,- per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal koffie en thee

Optioneel

  • Hightea
  • Lunch
  • Bruidstaart
  • Regio Den Haag

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.