Workshop Op Maat

Wil je graag een workshop voor een groep in een bepaald thema hebben? Dankzij ons ruime assortiment aan keramiek is er altijd een mogelijkheid om dan een workshop op maat aan te bieden. Je kan dan bijvoorbeeld allemaal een grote tegel of een bord beschilderen met Inspirerende Teksten die aansluiten bij het gekozen thema. Of kies voor het Gebakjes Thema met onze gebaks- of donuts doosjes. Hou je meer van koffie of thee? Dan kan je iedereen een kopje of beker laten beschilderen, of zelfs een heel theeservies. Neem voor meer informatie en de kosten over de Workshop Op Maat contact met ons op en dan bespreken we met elkaar alle wensen en mogelijkheden door.

Mochten jullie deze workshop willen combineren met een high tea of een lunch dan zal de workshop in regio Den Haag gegeven kunnen worden.

Vanaf € 17,50 per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal koffie en thee
  • Bepaal zelf het thema en/of groep
  • Bepaal gezamenlijk hapje en drankje.

,

Mogelijkheden

€ 17,50

Kopjes, bekers bordjes en doosjes

Kies bij deze workshop uit het ruime assortiment wat wij hebben in deze prijsklasse. Er zijn verschillende soorten en maten kopjes of bekers, doosjes, bordjes of hangbordjes. Nadat je een keus gemaakt hebt kies je de kleuren waarin je jouw product wilt gaan glazuren.

€ 20,-

Honingpot, bloemenvaas, groot bord of spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een honingpot, een bloemenvaas, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

€ 25,-

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben twee modellen serveerschalen in deze categorie die prachtig zullen staan op elke tafel. Met een doorsnee van 30 of 36 cm zullen dit echte blikvangers worden in ieder huis. Of kies voor de Tea for One set. Een theepotje en theekop in 1!

€ 30,-

Mooi drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

€ 35,-

Mega grote cupcake pot of theepot

Wie kan een koekje uit deze mega grote Cupcake koekjes pot weigeren? Omdat wij meer dan 40 kleuren aan glazuur hebben kan je heel veel kanten op met het ontwerpen van jouw pot. Je kunt ook kiezen voor een theepot waar meer dan een liter thee in kan.

€ 40,-

3 laags etagère of serveerblad

Bij deze workshop kan je een 3 laags etagère te beschilderen. Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes. Dit blad met 4 verschillende maten schaaltjes is een echte eyecatcher op de tafel.

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

    • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 6 in.
    • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.