Workshop Op Maat

Wil je graag een workshop voor een groep in een bepaald thema hebben? Dankzij ons ruime assortiment aan keramiek is er altijd een mogelijkheid om dan een workshop op maat aan te bieden. Je kan dan bijvoorbeeld allemaal een grote tegel of een bord beschilderen met Inspirerende Teksten die aansluiten bij het gekozen thema. Of kies voor het Gebakjes Thema met onze gebaks- of donuts doosjes. Hou je meer van koffie of thee? Dan kan je iedereen een kopje of beker laten beschilderen, of zelfs een heel theeservies. Neem voor meer informatie en de kosten over de Workshop Op Maat contact met ons op en dan bespreken we met elkaar alle wensen en mogelijkheden door.

Tot 10 personen worden de workshops in ons huiskamer atelier in Leidschendam gegeven. Bij grotere groepen zullen we een locatie zoeken in de omgeving en zal daar huur en kosten voor koffie/ thee etc bij gerekend worden.

Tegen een meerprijs kunnen wij in ons huiskamer atelier ook een heerlijke High Tea verzorgen of een gezellige borrel.

Vanaf € 20,- per persoon

  • Prijs in inclusief materiaal, koffie en thee
  • Bepaal zelf het thema en/of groep

,

Mogelijkheden

Klein serviesgoed, doosjes en kinderbeeldjes

Wij hebben een ruime keuze aan klein serviesgoed. Denk hierbij aan een ontbijtbordje, kop en schotel of eierdopjes. Of kies je liever iets decoratiefs zoals een waxinelicht houdertje of gezellige vogeltjes. Ook ons kinderassortiment beeldjes zijn te leuk!

Van bloemenvaas tot spaarpot

Bij deze workshop kan je kiezen om bijvoorbeeld een bloemenvaasje, een spaarpot of een groot bord te beschilderen. Uiteraard zijn er verschillende technieken te gebruiken om het witte keramiek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te kleuren.

Serveerschalen of Tea for one set

Wij hebben meerdere modellen serveerschalen die prachtig zullen staan op elke tafel. Of drink straks thee uit je eigen Tea for One set of een mini theepotje. En wil jij jouw trouwe viervoeter een unieke voerbak geven? Dan hebben wij die ook! Kortom, ook weer volop keuze in deze prijsklasse!

Mooie drinkkannen

Deze mooie kannen zijn te leuk om te beschilderen. Kies je om romantische bloemen of een berglandschap erop te schilderen? Of maak je er liever wat abstracts van? Laat je creativiteit maar los en creëer zo een uniek exemplaar om lekker drinken uit te kunnen schenken!

Theepot en Taartschaal

Schenk een heerlijk kopje thee in uit je eigen beschilderde theepot. Wij hebben diverse modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je in plaats van een koekje bij de thee liever een stuk taart? Dan hebben wij ook nog een taartschaal waar je deze op kan presenteren.

Serveerblad, etagere of ontbijtsetje

Een mooie blikvanger op tafel is een zelf beschilderde etagere.  Deze bestaat uit 3 verschillende maten bordjes met een mooie standaard erbij. Of kies voor een uniek serveerblad met bloemschaaltjes.

Vrijblijvend voorstel

Geef je wensen aan en wij nemen contact op met een passend voorstel

    • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.